duminică, 21 noiembrie 2010

Soaring spirits

Nush ce credeţi voi despre melodia asta , dar mie mi se pare extraordinară ( nu numai coloana sonoră , ci şi mesajul transmis ) . Deşi până la urmă bătrânul şaman renunţă la luptă ( în favoarea pipei cu tutun din Cuba şi a unei căni de Nestea de portocale * licking lips *)totuşi spiritul său va rămâne veşnic tânăr , exact ca şoimul ce-l reprezintă.Ceea ce-i mai interesant este că , la sfârşitul cântecului , şoimul readuce la viaţă fericirea oamenilor .....
Fir-ar a naibii de lume virtualăăă !! Why can't we turn SF into facts, real facts ?De ce n-avem fiecare câte o entitate d-asta înaripată ( ehe.... rudă de-a mea ), care să ne facă să zâmbim când noi suntem incapabili să o facem ?De ce nu putem tăia aţele cu care un păpuşar lunatic ne controlează şi să fugim liberi pe câmpul vieţii?De ce nu putem face tot ceea ce ne dorim fără să atragem atenţia într-un mod negativ(desigur asta nu înseamnă să ieşim într-o zi cu drujba pe stradă şi să trasformăm Călăraşiul într-un abator )??See!.......This is one tough reason why life really sucks sometimes ! Ne considerăm liberi ca purtătoarele de pene , dar defapt sufletul nostru este mai degrabă un purtător de pene în colivie.

Si stiti ceva ? Datorita panzei de necazuri care ne afecteaza perceptiile , suntem si mai izolati, mai neintelesi , mai reci . Deci pana la urma ajungem la concluzia : pentru ce traim ? Nu traim ca sa ne distram , sa socializam , sa dam petreceri zgomotoase ( ca cea de-aseara pt mine ) sa rasune tot orasul , sa facem gesturi inedite , dar frumoase , ca sa ne inveseleasca pe toti , exact ca si chestia cu FREE HUGS care , sincer, e o chestie de admirat ( chiar daca si-au luat interdictii de la melitieni => ce sa le faaaaci ! O grupare organizata de maimute menite sa faca circ cand vrei si tu sa faci ceva dragut ) .

TRAIM , dragilor, traim! Hai totusi sa se vada ca o facem! Tipati in gura mare dimineata dupa ce va ridicati de pe buda si vreti sa va machiati sau sa va dati cu lama de ras peste barba alba si lunga ca a lui Gandalf( oare cum dreq isi pieptana ala barba ? ) ca azi o sa va mearga super , si credeti in chestia asta . Lasati inima sa tipe pentru voi , si nu va uitati la toti martalogii care va strica buna dispozitie (tineti minte ce sa spuneti in cazul asta : zi cutarescu si trage apa !) Sau puteti sa va bagati ce va reprezinta onoarea( daaa noi baietii o stim prea bine ). Faceti tot posibilul ca si prietenii vostri sa fie fericiti si veti avea o viata muult mai buna ca a gay-ului de J.B.
Si sa mi se strice pantofii de dans daca nu-i adevarat !!
See ya .... and have fun xD( cum zice un bun prieten )!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu