duminică, 7 noiembrie 2010

Ciclul menstrual, bărbătesc...

Sunt pe STOP! De câte ori nu am auzit noi replica asta, dragi bărbăței? Fericirea noastră sexuală ajunge la un sfârșit atunci când ne dăm seama că nu putem face ce ne-am propus(majoritatea fetelor nu fac sex atunci când sunt pe stop, doar dacă sunt extrem de excitate, fapt care se întâmplă extrem de rar, sau dacă vor să facă un bebeluș :D) și ajungem într-o depresie sexuală(sau doar căutăm altă pizdă să futem) din care ieșim numai atunci când ne descărcăm sexual(aici nu intră masturbarea).

Dacă la femei, ciclul menstrual înseamnă pregătirea corpului pentru o posibilă sarcină, acesta venind cu o serie de dureri stomacale, psihice, și ține între 4 și 7 zile. Ok! E complet normal, și ceea ce nu se observă niciodată e că deși fetele sunt în dureri la începutul ciclului(teoretic, nu toate fetele sunt la fel fizic), și băieții suferă, dar din punct de vedere sexual, așa cum am spus mai sus.

Deci, ce rezultă?
Rezultă că aproape de ciclul menstural al femei, există și un ciclu menstrual al bărbatului(menstrual înseamnă lunar, pentru cei care nu știau. Doar nu era sa ne pișăm sânge pe cur...) care se manifestă printr-o depresie psihică, nu foarte evidentă(pentru a nu atrage atenția - cine ar vrea să știe că sufăr că nu fut?) cauzată de insuficiența sexuală.

Soluțiile la ciclul bărbătesc(daaa, la noi sunt soluții) ar fi:
- o păsărică de buzunar
- un sex oral din partea partenerelor de viață(puțin sacrificiu fetelor!)
- sex cu altă păsărică(nu vă riscați, s-ar putea să rămăneți fără biluțe!!!)

Care ar fi concluzia? Că noi, bărbații, avem nevoie disperată de o păsărică, în fiecare lună. Altfel, riscăm să intrăm într-o depresie psihică care poate să țină destul de mult. Așa că fetelor, când știți că vi se apropie data în care menstruați(un cuvânt nou?), nu uitați să vă satisfaceți bărbatul cât mai mult posibil(de cel puțin 3 ori o dată). Sunt sigur că o să vă descurcați!

V-am pupat!

2 comentarii:

  1. pasarica de buzunar e mai sigura :D :D :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, de ar fi toti barbatii asa....ah, ce vise, ce vise. :)) Iti zic eu cel mai rau caz de barbati: cei care nu vor cat esti libera,dar ii apuca caldurile exact cand nu se poate. Mare problema cu astia. :)) =))

    RăspundețiȘtergere