joi, 6 ianuarie 2011

Dreams !

Where do all our dreams come from? From pleasant or unpleasant experiences? Or some sort of insane twist between them?

Da,cei care mă aveţi în lista de Yahoo Messenger ( puteam să zic mess dar nu contează)probabil aţi văzut acum ceva vreme că am avut aceste cuvinte la status.De ce le-am pus? Sincer NU ŞTIU !Mai important este de ce am scris aceste cuvinte, şi de ce am formulat în acest fel ideea pe care voiam să o exprim ( nu mă refer la faptul ca am scris în engleză )

Totul a pornit într-o zi(naşpa) , când mă duceam la şcoală ( v-aţi dat seama de ce e naşpa). Am ajuns în clasă si l-am auzit pe un coleg cum spunea :"Aseară am visat-o pe profa de istorie cum ne gătea şi noi stăteam în clasa unde am învăţat în şc.23".Pentru moment vă daţi seama că n-am băgat de seamă(ba chiar am clasificat-o drept gerontofilie). Deabia când am ajuns acasă am realizat semnificaţia acestei idee sucite.Având în vedere faptul că profa de istorie poate enerva şi statuile ,iar şc.23 o putem clasifica, în general, ca o amintire placută(chiar daca a avut şi părţi de tot "respectul"),se pare că mintea individului , foarte probabilă răpusă de oboseală cauzată dee.... da , doamnelor si domnilor , profa de istorie ( sau diriginta cine ştie ) , a creat o imagine cu o parte negativă şi o parte pozitivă , care împreunate , au dat ceva ce eu consider un bun subiect de studiu ( în caz că ne plictisim de gă.......uri negre şi H3N2- n-ai virusul ăsta , nu eşti pă trend).

Şi , ca să vedeţi cât de complicată e gândirea umană, imediat ce-am auzit produsul minţii colegului meu , nu am putut sa nu mă întreb : Auzi , da' oare făcea şniţele sau friptură?( sau tobă, cârnaţi, sarmale de varză......aşa ca să intrăm in spiritul sărbătorilor de iarnă)

În orice caz , putem observa că şi gândirea e un ansamblu de cifre la bază. Poate vă întrebaţi: de ce zice tâmpitul ăsta că ideile noastre-s cifre .... ce noi ne exprimăm în coduri binare ? ( adică d-alea cu 0 si 1 ca-n Matrix , filmul cu tipul şmecher care se ferea de orice glonţ şi se bătea cu n clone rebele , menite să-l facă pilaf ) . Revenind la întrebare , vă pot spune , din ceea ce-am scris până acum , că ideile omului referitoare la o situaţie sunt exact ca şirurile de cifre si numere , adică infinite , dragi cititori , infinite !

Acestea fiind spuse , sper să vă delectaţi cu postul meu ( considerat ambiguu de unii )
Ţineţi minte : stresul e invers proporţional cu nr. de ani pe care-l veţi trăi de-acum încolo !
See you next time !

Un comentariu: