marți, 26 octombrie 2010

The perfect life ??

Here we meet again ! Dacă data trecută am vorbit despre modalităţi de evitare a unui lucru neplăcut nu numai pentru noi , ci şi pentru cei apropiaţi nouă , azi vom bate câmpii despre viaţa perfectă ( stiu că toţi zicem că nu există decât in imaginaţia noastră ) . Însă AZI ! Vreau să o iau pe arătură mai rău ca un şofer de Chiu Şepte cu 3 pălinci la bord( a se include la noţiunea de şofer şi noţiunea de pitzipoancă cu botul mai mare ca airbag-ul maşinii pe care o conduce, chiar dacă nu i s-a uscat mămăliga pe geam.Până la urma ... tatica plăteşte când odorul e mai dezastru decât un Cernobâl Kid! ) .
Acestea fiind spuse , vă invit pe pajistea mea ( dacă tot ieşim de pe drum , măcar să nu folosim frâna de stâlp )! Puteţi să vă descăltaţi ca să simtiţi roua de pe firele de iarba cum vă gâdilă tălpile.
Vedeţi ? Deja ne-am iniţiat în lumea perfectă ( sincer pt. mine cam aşa ar începe ) . Ei ! Însă de-acum , fiecare cu vârsta lui . De ce zic asta ? Pentru că e logic ca definiţia vieţii perfecte să difere în funcţie de vârstă!. Un om cu vârsta cuprinsă între 0-10 ani se află in lumea Barni , cu multă ciocolatăăă , escadrile întregi de avioane în creier AND CREAM POURING LIKE WATERFALLS ! ( ca să vă lămuresc de ce am scris cu caps check this out : http://www.youtube.com/user/RayWilliamJohnson#p/u/4/F0y99RXuivA )
Un om cu vârsta cuprinsă între 10-30 ani visează tot la cai verzi pe tavan , doar că ăştia-s organizaţi ca lumea , în herghelii. La vârsta asta , poţi să-ţi doreşti aproape tot de la viaţă : de la cât mai multă popularitate la cât mai multe cuceriri la activ ( că mai sunt si no-liferi care vor doar să se facă praf şi să-l aştepte pe afonul ăla de Guţă să mai compună vreo manea rock+hip-hop+ house+populară+reggae+manea ( ăăă ...stai ca am mai zis asta). Eh in fine , aţi înţeles voi !
Şi uite-aşa , pe nesimţite , definiţia vieţii perfecte se îngustează pe măsură ce ne apropiem inevitabil de maturitate cum se apropie acel Chiu Şepte condus de o botoasă într-un stâlp , copac sau în vreun Merţan cu geamuri fumurii ( să nu vadă meliţia că tragi la măsea când eşti la volan ) condus de alt mămăligar teribilist .
Dar , gândindu-ne puţin la conturarea vieţii ideale de către persoanele mature , ajungem la concluzia că-şi doresc doar lucruri simple , însă fără de care nu am putea trăi ( chestii gen sănătate , un salariu bun , un acoperiş deasupra capului şi o viaţă liniştită. Poate că vă gânditi în felul următor : eeh p dreq , ce viaţă îşî doresc şi fosilele astea.........nu ştiu cum să trăiască la maxim! Ideea e că ei se gândesc pentru toţi cei dragi nouă , şi nu numai pentru ei înşişi , atitudine pe care , fără să o iau p arătura acum , o apreciez pe deplin !!
Cam atât despre idealizarea chestiei ăsteia de 2 bani numită viaţă ( sau soartă , destin etc. ). Aştept părerile voastre sincere ! Buh bye !

Un comentariu:

  1. Si eu pe zi ce trece m-am convins mai mult ca sanatatea e cea mai importanta. Daca o ai....poti sa te ocupi de toate celelalte,poti sa muncesti si sa faci ce vrei. Dar faptul ca esti intreg la fiecare sfarsit de zi cand pui capul pe perna si pana ziua urmatoare...e o mare binecuvantare si trebuie sa apreciezi asta cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere