miercuri, 8 decembrie 2010

Karma, zeh one and only...!


Foarte puţini au auzit despre acest concept filozofic şi oarecum religios. Mulţi cred că există şi de fiecare dată când li se întâmplă ceva rău, replica care le vine în minte e "Karma m-a pedepsit". Naaah, defapt cred că fiecăruia ne vine să înjurăm de mame, morţi şi nu numai, atunci când dăm de greu. Sau doar eu fac asta?!

Ce înseamnă Karma? Acţiune! Dea, replica de pe platourile de filmare! Ar fi interesant să auzi cum spune Karma în loc de Acţiune(doar înseamnă acelaşi lucru, teoretic)...

O explicaţie mai detaliată ar fi aceea că orice lucru rău care l-ai făcut în trecut, se va întoarce împotriva ta, la un moment dat în viaţă(poate nu chiar în secunda următoare, ci oleacă mai târziu, când nu te aştepţi). Şi viceversa! Dacă ajuţi pe cineva, atunci când vei avea nevoie de ajutor, vei fi şi tu la rândul tău ajutat. Dacă nu se întâmplă asta, trebuie să te întrebi cu ce ai greşit. Karma nu GREŞEŞTE!

Dacă nu v-aţi dat seama până acum, Karma chiar există în viaţa fiecăruia, numai că noi îi spunem altfel(karma sună cam americăneşte): ROATA SE ÎNTOARCE sau SE-NTOARCE ROATA!(depinde din ce zonă a României eşti)

Totodată, vă recomand un serial pe care-l urmăresc acum, cu aceeaşi tematică, amuzant şi interesant. Trailerul mai jos.


Citind ce am scris mai sus, simt nevoia să vă spun că postul meu de astăzi este unul informativ(karma m-a făcut să zic asta). Aşa că aveţi grijă şi nu vă jucaţi cu karma voastră. Odată ce v-aţi regăsit echilibrul, păstraţi-l aşa cum este, altfel viaţa voastră va trece dintr-o extremă într-alta, în foarte scurt timp.

De unde ştiu asta?! I'm just sayin'... Take care!

Asta-i tot pe ziua de azi. În curând, pe micile ecrane, alte postări. ;)
Vă las cu replica de milioane: Sunt blogger, deci exist!

PA!

2 comentarii:

  1. Sa inteleg ca ai avut un Karma-moment recent? :D Oare din ce cauza? :-"

    RăspundețiȘtergere
  2. A, si filmuletul acela...cu lista aia din el....ma trimiti cu gandul la un film mai vechi: The Bucket List. Ce mi-a placut... 8->

    RăspundețiȘtergere